Halep a izbucnit in ras cand a vazut ce a facut Dulgheru cu Bouchard! 'Ai fi facut gestul lui Bouchard vreodata?' Ce raspuns a dat

Halep a izbucnit in ras cand a vazut ce a facut Dulgheru cu Bouchard! 'Ai fi facut gestul lui Bouchard vreodata?' Ce raspuns a dat

Simona a plecat azi spre Stuttgart pentru a juca in primul turneu de pregatire inainte de Roland Garros.

Halep n-a putut sa intre in echipa de Fed Cup a Romaniei, dar e alaturi de fetele care joaca impotriva Canadei. Simona e conectata permanent la ceea ce se intampla la Montreal. Halep a comentat si gestul facut de Bouchard in fata Alexandrei Dulgheru si ii gaseste o scuza canadiencei. Simona n-ar fi facut insa niciodata la fel.

"Nu am vazut meciurile integral, am apucat sa vad putin din meciul Irinei. Ma bucur foarte mult pentru Dulgherita, imi pare foarte bine ca a castigat. Nu vreau sa comentez gestul facut de Bouchard, dar trebuie sa o intelegem, e supersitia ei. Daca as fi facut eu asa ceva? Nu, e o chestie de educatie. Am primit si eu linkul si am vazut cum a glumit Alexandra Dulgheru dupa meci, a fost o foaza foarte bine gandita (rade)", a spus Halep.

"Sunt convinsa ca Romania trece mai departe si nu o spun ca sa pun presiune. Avem o echipa mai buna! Daca voi fi sanatoasa si daca imi va permite programul, o sa joc si eu la anul in FED Cup. As fi facut-o si anul asta cu mare placere, dar distanta pana in canada e foarte mare, iar eu sunt foarte obosita", a explicat Simona.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies