Tenis

"Halep a castigat cam totul pana acum, dar asta e diferit!" Avertismentul transmis de Ilie Nastase pentru Simona

Halep viseaza sa castige primul turneu de Grand Slam, dar Ilie Nastase ca pentru a face asta trebuie sa schimbe ceva.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 14:33
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 14:36

Nastase spune ca Halep trebuie sa isi dozeze efortul astfel incat varful de forma sa vina pe aceste turnee. O lauda pentru meciurile bune de pana acum, dar o avertizeaza ca un turneul de tipul Roland Garros reprezinta cu totul altceva:

"Simona Halep a jucat bine in ultimele turnee la care a participat. Ar fi bine ca sa isi dozeze cea mai buna forma la un turneu de Grand Slam, dar asta este greu"

"Simona a avut un sezon bun, dar ar trebuie sa aiba asemenea performante si la un turneu de Grand Slam. Ea a castigat cam totul pana acum. Roland Garros este diferit, alta presiune, alt public, manageri. Toate jucatoarele isi doresc sa castige un turneu de Grand Slam si atunci este foarte greu"

"Voi merge in Franta, sa vad turneul de tenis de la Roland Garros, din saptamana a doua. Deocamdata sunt aici. Este frumos sa vezi atatia copii care joaca tenis. Pe vremea mea, nu erau asa multi. Dar asta este un lucru bun ca se intampla in Romania. Vreau sa le multumesc sponsorilor, ca fara ei nu se putea organiza. Daca nu sunt bani, nu se fac turnee, asta este", a declarat Ilie Nastase.

CITESTE SI

Modifică setările cookies