Wimbledon 2018 | Aroganta lui Naomi Osaka inainte de meciul cu Monica Niculescu: "Nu imi bat capul cu ea, chiar nu-mi pasa cum joaca!"

Wimbledon 2018 | Aroganta lui Naomi Osaka inainte de meciul cu Monica Niculescu: "Nu imi bat capul cu ea, chiar nu-mi pasa cum joaca!"

Tot ce se intampla la turneul de la Wimbledon - LIVE BLOG pe www.sport.ro

Sportiva din Japonia, Naomi Osaka, locul 18 WTA, este sigura de jocul sau, iar la conferinta de presa a facut o declarative usor aroganta cu privire la prima sa adversara de la Wimbledon 2018, Monica Niculescu.

In varsta de 20 de ani, Osaka a marturisit ca nu o cunoaste pe Monica Niculescu si le-a multumit jurnalistilor prezenti pentru ca i-au spus ca jocul romancei este unul atipic. In acelasi timp, nipona a mentionat ca nu ii pasa cu adevarat daca jocul sportivei noastre le-a pus probleme mari altor jucatoare de top in ultimii ani si ca se poate descurca cu oricine daca joaca bine.

"Va multumesc ca mi-ati spus ca are un joc atipic. Oricum, eu nu-mi bat capul. Chiar nu imi pasa cum joaca celelalte sportive. Eu imi fac jocul, nu stau sa imi fac griji pentru felul in care joaca cineva", a spus Osaka intr-o conferinta de presa.

Partida dintre Monica Niculescu si Naomi Osaka (locul 18 WTA) va avea loc marti, dupa ora 18:00. Aceasta va fi prima confruntare directa dintre cele doua sportive.

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

PNL caută o majoritate care să-i voteze noul Guvern: ”O să purtăm negocieri om cu om”
BRAT