Wimbledon 2018 | Aroganta lui Naomi Osaka inainte de meciul cu Monica Niculescu: "Nu imi bat capul cu ea, chiar nu-mi pasa cum joaca!"
Marti 03 Iulie 2018, 10:49

Wimbledon 2018 | Aroganta lui Naomi Osaka inainte de meciul cu Monica Niculescu: "Nu imi bat capul cu ea, chiar nu-mi pasa cum joaca!"

Tot ce se intampla la turneul de la Wimbledon - LIVE BLOG pe www.sport.ro

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Sportiva din Japonia, Naomi Osaka, locul 18 WTA, este sigura de jocul sau, iar la conferinta de presa a facut o declarative usor aroganta cu privire la prima sa adversara de la Wimbledon 2018, Monica Niculescu.

In varsta de 20 de ani, Osaka a marturisit ca nu o cunoaste pe Monica Niculescu si le-a multumit jurnalistilor prezenti pentru ca i-au spus ca jocul romancei este unul atipic. In acelasi timp, nipona a mentionat ca nu ii pasa cu adevarat daca jocul sportivei noastre le-a pus probleme mari altor jucatoare de top in ultimii ani si ca se poate descurca cu oricine daca joaca bine.

"Va multumesc ca mi-ati spus ca are un joc atipic. Oricum, eu nu-mi bat capul. Chiar nu imi pasa cum joaca celelalte sportive. Eu imi fac jocul, nu stau sa imi fac griji pentru felul in care joaca cineva", a spus Osaka intr-o conferinta de presa.

Partida dintre Monica Niculescu si Naomi Osaka (locul 18 WTA) va avea loc marti, dupa ora 18:00. Aceasta va fi prima confruntare directa dintre cele doua sportive.VIDEO PROTVPLUS.RO

CCR s-ar putea pronunţa în legătură cu protocoalele cu SRI