"Face prea mult caz pentru nimic" Antrenorul Irinei Begu ii da replica Simonei Halep. Ce spune despre interventiile din timpul meciului

"Face prea mult caz pentru nimic" Antrenorul Irinei Begu ii da replica Simonei Halep. Ce spune despre interventiile din timpul meciului

Sfertul romanesc de la Madrid s-a incheiat urat, cu un schimb acid de replici intre Simona Halep si Irina Begu. 

Simona Halep s-a declarat deranjata la finalul meciului castigat cu Begu de interventiile antrenorului Irinei, Adrian Cruciat. Mai mult, Halep a anuntat ca i-a cedat intentionat setul al doilea Irinei Begu, la zero.


"In primul rand, vreau sa o felicit pe Simona si sa ii urez succes in continuare. Sunt suporterul tuturor jucatorilor si jucatoarelor din Romania. Dar inainte de a fi suporter sau comentator, sunt antrenorul Irinei, iar atunci cand ea joaca orice meci, nu mai vorbesc de un sfert de finala de turneu Premier Mandatory, singura mea preocupare este ca ea sa castige.

Prin urmare, am incurajat-o la fel cum am facut-o la orice meci de pana acum, in cei aproape trei ani de cand colaboram, nimic in plus sau in minus. Mai departe, consider ca lucrurile ar fi trebuit sa ramana asa. in cei aproape 3 ani, nu mi-a reprosat nimeni - antrenor sau jucatoare - ca as face coaching.

Este dreptul Simonei sa fie deranjata de orice aspect, fie ca are legatura directa sau nu cu meciul, dar vreau sa subliniez ca nu am facut nimic premeditat in aceasta directie si prefer sa pun disconfortul ei pe seama jocului Irinei din primele 3 game-uri ale setului 2.

Nu va pot spune mai multe, pentru ca ar trebui sa speculez. Daca doriti mai multe detalii, doar ea vi le poate da. In concluzie, cred ca se face prea mult caz pentru nimic, sunt aspecte conexe meciului. Pana la urma, deznodamantul il hotarasc jucatoarele, pe teren.

Astazi Simona are deja alt meci, noi suntem in drum spre Roma, ne pregatim deja de noul turneu. Meciul de ieri este de domeniul trecutului", a declarat Cruciat la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS rămâne în coaliție dacă iese Cîțu din Guvern
BRAT
Modifică setările cookies