"Eu nu am auzit declaratiile Carolinei! Daca au fost facute, WTA va lua masuri!" Mesajul Irinei Begu dupa scandalul cu Garcia

Irina Begu Caroline Garcia WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2016, 21:32
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2016, 21:35

Irina Begu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj special, dupa ce Carolina Garcia ar fi facut-o "tiganca" pe terenul de tenis.

Begu sustine ca nu a auzit ca adversara sa sa fi spus asa ceva, dar daca este adevarat atunci nu va scapa de comisiile WTA.

"In urma numeroaselor telefoane primite si a informatiilor aparute in presa as dori sa clarific cateva lucruri legate de presupusele declaratii ale Carolinei Garcia:

1. Personal eu nu am auzit acest lucru si nici nu am vazut vreo inregistrare care sa certifice acest lucru. Daca aceste declaratii au fost facute cu siguranta WTA va analiza situatia si va lua masurile corespunzatoare.

2. Fiind inca in timpul turneului toata atentia mea se indreapta catre tenis(antrenamente, recuperare, meciuri), as dori sa ma concentrez pe activitatea mea si sa las deoparte alte lucruri care ma pot influenta in sens negativ.

Va multumesc,
Irina"

 

In urma numeroaselor telefoane primite si a informatiilor aparute in presa as dori sa clarific cateva lucruri legate de...

Posted by Irina Camelia Begu on Tuesday, April 5, 2016
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!