emma raducanu Transylvania Open Tenis

Emma Răducanu, anunț pentru fanii români. Motivul pentru care nu va participa la Transylvania Open

Cu câteva zile înaintea debutului turneului Transylvania Open, Emma Răducanu a făcut un anunț trist pentru fanii din România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 09:41
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 09:59

Aflată pe locul 62 WTA, sportiva din Marea Britanie a anunțat că nu va putea participa la turneul de la Cluj-Napoca din cauza unei accidentări. 

"Din păcate, Emma Răducanu nu va fi alături de noi la această ediție Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informație de curând. Știm că mulți fani își doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini românești, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experiență.

Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situații singura soluție este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate și să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne așteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracție la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România", a declarat Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA 250.

La începutul lunii septembrie, Emma Răducanu a anunţat că va participa la Transylvania Open WTA 250, turneu care are loc în perioada 8-16 octombrie 2022. Anul trecut, la prima ediţie a turneului, sportiva a ajuns până în sferturile de finală. 

Emma Răducanu: "Nu-mi pasă dacă ajung pe locul 1000 WTA"

Emma Răducanu a afirmat că este pregătită pentru scenariul în care va trebui să o ia din nou de la zero în circuitul de elită al tenisului feminin. 

"Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept", a spus Emma Răducanu. "Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. 

De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă. Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine", a punctat britanica, într-o conferință de presă organizată la Washington. 

Modifică setările cookies