Simona Halep Shenzhen Tenis

"E un start fantastic!" Surpriza uriasa pentru Simona Halep in tribune. Cine a venit s-o aplaude la primul trofeu castigat in 2015

Simona Halep a castigat al 9-lea trofeu din cariera, la Shenzhen. A primit aplauze si trofeul din partea unei mari jucatoare: Li Na. In finala, Simona a invins-o cu 6-2, 6-2, pe Timea Bacsinszky.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 08:23
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 08:29

Li Na a fost marea surpriza a turneului pentru Simona Halep, favorita publicului chinez. Fostul numar 2 mondial din China, retras anul trecut din tenis, a venit in tribune s-o aplaude pe Simona Halep si sa-i ofere trofeul. Pentru acest trofeu, Simona Halep a castigat 111.000 de dolari si 280 de puncte WTA.

"A fost un start fantastic pentru mine. Este prima oara cand joc cu adevarat in China. Va multumesc ca ati venit sa ma sprijiniti in aceasta saptamana. A fost foarte bine pentru mine. Iti multumesc Na Li ca ai venit aici. Sper sa repet performanta lui Na Li de la Melbourne si sper sa joc foarte bine la turneul Australiei, dar trebuie sa iau fiecare turneu in parte.", a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Peste 6 milioane de euro a incasat Simona Halep din tenis in ultimii ani. Campiona din Romania mai are in palmares si trofeele de la Doha, Bucuresti, Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova si Sofia. Urmatorul turneu pentru Simona Halep va fi la Sidney.

"Vreau sa le multumesc tuturor celor care au facut ca acest turneu sa fie posibil, romanilor care au venit aici si echipei mele care munceste din greu si ma sustine. Ne vedem la anul aici", a mai spus Simona Halep, la final, dupa ce a primit trofeul din mainile lui Li Na.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies