Tenis

"E din ce in ce mai rau!" Anuntul dramatic facut de Simona Halep despre starea sa dupa abandonul de la Beijing. Ce spune despre sansele sa joace la Turneul Campioanelor

Simona Halep a rezistat 49 de minute la Beijing. A simtit dureri uriase la tendonul lui Ahile si a decis sa abandoneze turneul chiar din primul tur.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Octombrie 2015, 15:11
Data actualizarii: Duminica 04 Octombrie 2015, 15:15

Simona Halep a vorbit pentru WTA despre starea sa de sanatate si spune ca spera sa se recupereze la timp pentru Turneul Campioanelor.

"Am dureri la tendonul lui Ahile. E din ce in ce mai rau. Am crezut ca mi-am revenit si ca pot juca, dar nu, si nu vreau sa fortez. Este o accidentare dura pentru ca e mereu periculos sa fortezi tendonul. Sper sa imi revin si sa fiu sanatoasa din nou"

"Am simtit dureri si la Guangzhou, la Wuhan, dar aici a fost cel mai rau. Nu credeam ca se va ajunge aici. Nu ma simt foarte bine"

"Primul meu gand este sa fiu sanatoasa, fiecare turneu este important, dar cel mai important este sa fiu bine. Voi vedea apoi. Sper ca voi putea juca la Turneul Campioanelor. Asta era obiectivul meu anul asta. Am nevoie de tratament si pauza si vom vedea", a declarat Simona Halep dupa ce a abandonat la Beijing.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies