"Durerea este acolo!" Anuntul facut de Bianca Andreescu dupa retragerea de la Miami: care e starea de sanatate a jucatoarei din Canada

"Durerea este acolo!" Anuntul facut de Bianca Andreescu dupa retragerea de la Miami: care e starea de sanatate a jucatoarei din Canada

Bianca Andreescu a fost nevoita sa se retraga de la Miami. 

Canandianca de origine romana, in varsta de doar 18 ani, s-a retras din meciul cu Anett Kontaveit. Partida conta pentru optimile turneului la Miami, iar Andreescu s-a retras la scorul de 6-1, 2-0 pentru sportiva din Estonia.

Andreescu a acuzat probleme medicale. Bianca s-a oprit in timpul unui schimb si a acuzat probleme de deplasare.

Dupa meci, Bianca Andreescu a explicat de ce a ales sa abandoneze partida. Ea a pus totul pe seama oboselii si a acuzat dureri la umarul drept. 

"Am incercat tot tratamentul posibil. Am crezut ca voi fi ok, dar era tot mai rau pe masura ce meciul inainta. Am jucat multe meciuri si cred ca este modul prin care corpul meu mi-a zis ca ajunge. Doctorul spune ca nu e nimic foarte serios, dar durerea este acolo", a spus Bianca la conferinta de presa.

Mai mult, canadianca s-a retras si de la Charleston, din cauza problemelor la umar si si-a anuntat revenirea in meciurile de Fed Cup si in sezonul pe zgura. 

"Voi reveni cu siguranta in luna aprilie, la Fed Cup, iar apoi astept cu nerabdare sezonul de zgura, este suprafata mea preferata", a spus ea. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies