Discurs socant la adresa CAMPIOANEI de la Wimbledon! Petra Kvitova, desfiintata de politicienii din Cehia: "Esti o mizerie"

Discurs socant la adresa CAMPIOANEI de la Wimbledon! Petra Kvitova, desfiintata de politicienii din Cehia: "Esti o mizerie"

Petra Kvitova, castigatoarea turneului de la Wimbledon, a ajuns tinta politicienilor din tara natala, care au adoptat un discurs incredibil la adresa ei.

Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon, din acest an, a starnit o adevarata furtuna in Cehia, tara natala, dupa ce a hotarat sa se mute la Monte Carlo.

Jucatoarea aflata pe locul 4 WTA in acest moment, care a strans peste 15 milioane de dolari din tenis, a hotarat sa-si mute resedinta in "paradisul fiscal" de la Monte Carlo, motiv pentru care a ajuns tinta unor atacuri incredibile ale unor politicieni de stanga.

Jucatoarea in varsta de 24 de ani, care are in palmares doua titluri de Grand Slam si multe alte turnee WTA, a fost facuta "praf" de mai multi politicieni din tara sa, lideri ai partidelor de stanga.

De departea cea mai socanta reactie a venit din partea fostului presedinte al Partidului Comunist din Cehia, Daniel Rovny, cel care a numit-o "o mizerie".

"Petra, esti o jucatoare grozava, dar ca persoana esti o mizerie. Te-ai antrenat pe banii cehilor, iar acum nu doresti sa dai nimic inapoi, cand esti bogata"
, a spus Rovny.

De asemenea, un alt politician de stanga, membru al Partidului Social Democrat, Stanislav Huml, a spus: "Kvitova ar trebui sa renunte la cetatenie din moment ce traieste la Monaco. Cei care parasesc tara si evita sa plateasca taxe trebuie sa aiba aceasta soarta".

Declaratiile celor doi au starnit un val de controverse la Praga, iar fanii jucatoarei si presedintele Federatiei de Tenis au reactionat si ei dur: "Rusine! Tenisul nu a fost niciodata incurajat in tara noastra", au spus acestia.

Petra Kvitova (locul 4 WTA) a strans peste 15 milioane de dolari din tenis, pana la varsta de 24 de ani.

Citeste si:Petra Kvitova
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies