DECLARATIA ZILEI! Federer s-a imbatat la petrecerea de dupa Wimbledon: "Ma doare capul, nu mai stiu ce am facut noaptea trecuta!" :)

Autor: Sport.ro
Luni 17 Iulie 2017, 19:23

	DECLARATIA ZILEI! Federer s-a imbatat la petrecerea de dupa Wimbledon: "Ma doare capul, nu mai stiu ce am facut noaptea trecuta!" :)

Roger Federer a intrat definitiv in istorie - e primul jucator cu 8 trofee castigate la Wimbledon

Roger Federer a povestit astazi ca a avut o zi foarte grea. S-a trezit cu o durere de cap, dupa ce a petrecut pana la 5 dimineata castigarea celui de-al 8-lea trofeu la Wimbledon.

Federer, invingator in fata croatului Marin Cilic (6-3, 6-1, 6-4), a participat la traditionalul dineu de la Wimbledon alaturi de spaniola Garbine Muguruza, castigatoare la simplu feminin, iar apoi a petrecut cu rudele si prietenii intr-un bar londonez.

"Ma doare capul. Nu stiu ce am facut noaptea trecuta. Cred ca am amestecat prea multe bauturi. Ne-am distrat bine. M-am dus la culcare la 5 dimineata si a fost tare greu cand m-am trezit. Abia de curand am mai inceput sa-mi revin", a declarat Federer, intr-o conferinta de presa sustinuta luni.

Elvetianul in varsta de 35 de ani a castigat al 19-lea turneu de Grand Slam din cariera, la simplu, si al optulea la Wimbledon, unde s-a mai impus in 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009 si 2012, ambele performante fiind recorduri in tenisul masculin.

Roger Federer a devenit a cincilea jucator care castiga la Wimbledon fara sa piarda vreun set, dupa Donald Budge (1938), Tony Trabert (1955), Chuck McKinley (1963) si Bjorn Borg (1976).

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies