Decizia care a intristat milioane de fani! Ce a anuntat Maria Sharapova in urma cu cateva ore:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 10:37

	Decizia care a intristat milioane de fani! Ce a anuntat Maria Sharapova in urma cu cateva ore:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Maria Sharapova nu va participa la editia din acest an a US Open! Numarul 3 mondial a decis sa se retraga cu doar cateva ore inainte de tragerea la sorti ce va avea loc astazi! Probleme la umarul care ii da batai de cap inca dinainte de Roland Garros au dus la aceasta decizie.

"Maria ne-a informat ca nu va putea participa la US Open in acest an din cauza problemelor la umar si s-a retras din competitie. Ii dorim o recuperare rapida si o asteptam la New York anul viitor" a declarat directorul turneului, David Brewer.

Maria Sharapova le-a transmis si un mesaj fanilor prin intermediul paginii sale de Facebook: "Voiam sa va spun ca decizia de a ma retrage de la US Open a fost una foarte dificila. Am facut tot ce era posibil dupa Wimbledon pentru a putea fi pregatita insa nu a fost suficient timp. Am facut multe teste, am primit multe opinii si totul se rezuma la timpul necesar pentru a ma reface complet.

A fost o decizie dificila dar cu siguranta a fost cea corecta si stiu ca ma voi intoarce pe teren curand. Voi simti lipsa participarii la US Open, dar abia astept sa merg anul viitor" a scris Sharapova, cea care are peste 10 milioane de fani pe Facebook.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT