Cum arată tribuna special amenajată de clujeni pentru turneul WTA 250, Winners Open. Ce jucătoare vor participa

WTA 250 Winners Open Tenis WTA Romania turneu wta cluj Tenis Cum arată tribuna special amenajată de clujeni pentru turneul WTA 250, Winners Open. Ce jucătoare vor participa
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 09:26
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 09:33

Organizatorii turneului Winners Open de la Cluj-Napoca sunt pregătiți de singura competiție WTA organizată de România în 2021. 

Pregătirile pentru turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, Winners Open sunt în toi. Competiția propriu-zisă se va desfășura între 2-8 august, dar primele meciuri de calificări vor debuta duminică, în prima zi a lunii a opta. 

Organizatorii sunt aproape de a finaliza montarea tribunei special amenajate în complexul Winners pentru această competiție, tribună care va putea găzdui până la 1200 de locuri. Pe terenul secundar va fi instalată o tribună care va suporta până la 300 de persoane. 

  • Cum arată tribuna special amenajată de clujeni pentru turneul WTA 250, Winners Open. Ce jucătoare vor participa

Directorul turneului: ”Costurile organizării acestei competiții depășesc un milion de euro!”


Cinci jucătoare din România sunt deja calificate pe tabloul principal la Cluj-Napoca, anume Patricia Țig, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Gabriela Ruse, ultima fiind beneficiară a unui wildcard oferit de oficialii competiției.

Cea mai bine clasată jucătoare participantă la turneu va fi Alize Cornet din Franța, actualmente număr 63 WTA. Pe lista participantelor se mai regăsesc Andrea Petkovic, Sara Errani, Viktorija Golubic și Timea Babos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!