"Important este sa se refaca pentru Australian Open" Cristian Tudor Popescu, despre boala care a rapus-o pe Simona Halep

Simona Halep a abandonat turneul de la Sidney inainte sa inceapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 11:36
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 11:47

Numarul 3 WTA, Simona Halep a abandonat competitia de la Sidney din cauza unei afectiuni stomacale. Simona a contactat un virus ce era sa o faca sa nu poata evolua nici in finala de la Shenzen.Acesta a declarat forfait si incearca sa isi revina inainte de primul turneu de Grand Slam, de saptamana viitoare.

Situatia Simonei a fost comentata la Ora Exacta in Sport de Cristian Tudor Popescu: "A fost pe punctul de a abandona finala de la Shenzen, ii era rau inca de atunci. A facut un joc bun dar problemele ei s-au agravat. Ii prindea bine acest turneu inainte de Australian Open. Este o decizie corecta, sa incerce sa se recupereze total pana la inceputul Grand Slamului, care conteaza cel mai mult.

Turneul de la Melbourne ar trebui sa arate bine. Simona a progresat, serveste mult mai bine acum, a devenit mai agresiva, scurteaza punctele, avanseaza spre fileu si face punct cu mare siguranta cu drive-voleu, ataca mingea din aer nu mai sta atat de mult pe fundul terenului. Jocul ei a crescut fata de anul trecut asa ca o cred capabila de o performanta mai sus decat sferturile de finala de anul trecut.

Fisette nu ii dadea indicatii utile, erau mobilizatoare si care nu se puteau realiza atunci, alea se fac la antrenament nu pe loc, Simona se uita pe langa Fisette, nu parea deloc convinsa de ce aude de la antrenorul sau. Am spus mereu ca mi se pare necesara schimbarea antrenorului de catre Simona, cred ca formula actuala e mai buna.", a spus Cristian Tudor Popescu despre Simona Halep.

Modifică setările cookies