Tenis

Cea mai DURA reactie dupa victoria Sharapovei: "Arbitrul slab a ajutat-o contra Simonei! S-a folosit de toate armele din dotare!" 

Ajutata de experienta superioara, Maria Sharapova s-a impus la limita in fata Simonei Halep in finala de la Roland Garros. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iunie 2014, 21:33
Data actualizarii: Sambata 07 Iunie 2014, 21:46

Nu toata lumea admira jocul facut de Maria Sharapova in finala de la Roland Garros. Englezii cred ca tragerile de timp tolerate de arbitru au ajutat-o sa se impuna in partida echilibrata cu Simona Halep. 

Ziarul britanic Daily Mail scrie ca Sharapova s-a folosit de toate armele din dotare pentru a castiga in fata Simonei Halep. Experienta si-a spus cuvantul in momentele cheie, dar si ajutorul arbitrului, noteaza jurnalistii britanici.

"Sharapova a folosit fiecare graunte de experienta si capacitate de lupta - plus cateva tactici dubioase de tragere de timp - pentru a se impune cu 6-4, 6-7, 6-4, o victorie ce a durat peste trei ore in aceasta dupa-amiaza.

Meciul a dus lipsa de varietate, a fost un concurs de la tusa din spate, cu trimiteri si primiri, toate astea stricate de arbitrajul slab al francezului Kader Nouni, care a esuat sa opreasca tragerile de timp ce o fortau continuu pe romanca sa isi ajusteze ritmul de joc!", scrie Daily Mail in cronica finalei.

Britanicii amintesc de pauza de 8 minute a Sharapovei pentru a-si schimba rochia si ca arbitrul a avertizat-o pentru trageri de timp abia dupa doua ore si 24 de minute.

Totusi, Daily Mail are si cuvinte de lauda pentru Sharapova. "Nu poti decat sa-i admiri instrictul formidabil de lupta ce i-a adus a patra victorie dupa un meci de trei seturi", incheie sursa citata. 

 

GUARDIAN: NU VA FI ULTIMA FINALA A SIMONEI

Jurnalistii britanici de la Guardian au remarcat finala fantastica dintre Sharapova si Halep si au anuntat la final ca romanca are un viitor urias in tenis: "Nu va fi ultima finala de Mare Slem pentru ea. La final a declarat ca nu va uita niciodata aceasta finala. A facut-o in modul ei genial de simplu", au scris cei de la Guardian, care au mai remarcat jocul mare facut de Sarapova, criticata de multe ori pentru ca atrage publicul prin aspectul ei fizic si prin manifestarile din timpul partidei si nu prin calitatea tenisului. "Oamenii uita adesea cat este ea de buna", scrie sursa citata. 

Modifică setările cookies