Ce spune Ilie Nastase despre gestul reprobabil al frantuzoaicei Garcia: "Meciul trebuia oprit, si eu am patit asta la Roland Garros"

Ce spune Ilie Nastase despre gestul reprobabil al frantuzoaicei Garcia: "Meciul trebuia oprit, si eu am patit asta la Roland Garros"

Citeste si - Socant | Irina Begu, jignita de Caroline Garcia in timpul meciului: "Pierd cu tiganca asta nenorocita"

"Arbitrul trebuia sa intrerupa meciul. Si eu am patit asta la Roland Garros", spune Ilie Nastase.

Fostul mare tenismen a comentat gestul scandalos al frantuzoaicei Caroline Garcia la adresa Irinei Begu, din meciul disputat ieri la Charleston si castigat de romanca.

Acesta este de parere ca arbitrul trebuia sa puna capat duelului, lipsa de fair play si mai ales rasismul neavand ce sa caute in sport.

"In primul rand, arbitrul a gresit, pentru ca trebuia sa intrerupa imediat meciul. Microfoanele au surprins ce a spus frantuzoaica, iar el trebuia sa auda primul si sa o descalifice. E condamnabil gestul ei, indiferent daca folosea alt cuvant, pentru ca rasismul nu are ce cauta in sport. Chiar daca spunea romanca, tot grav era", a spus Ilie Nastase la Romania TV.

Ilie Nastase a rememorat faptul ca si el a fost jignit grosolan pe vremea cand activa.

"Am patit si eu asta, mi s-a spus ca sunt tigan. Tot cu francezii s-a intamplat, la un Roland Garros. Mi s-a intamplat si mie, si domnului Tiriac. Ma astept ca oficialii WTA sa reactioneze, pentru ca ei sunt foarte atenti, de obicei, la astfel de iesiri", a mai spus Ilie Nastase.

"Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir", au fost cuvintele Carolinei Garcia in meciul cu Irina Begu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies