"Cand oamenii vin la tine cu astfel de sume si esti atat de tanar, poti face greseli" Murray si Federer vorbesc despre blaturile din tenis: "Mi-as dori la nebunie sa aud niste nume"

"Cand oamenii vin la tine cu astfel de sume si esti atat de tanar, poti face greseli" Murray si Federer vorbesc despre blaturile din tenis: "Mi-as dori la nebunie sa aud niste nume"

Doi dintre cei mai tari jucatori de tenis au vorbit pentru BBC despre scandalul meciurilor aranjate din tenis aparut in urma dezvaluirilor jurnalistilor britanici si americani.

BBC si BuzzFeed News au publicat informatii despre aranjamentele din tenis, jurnalistii sustinand ca turnee precum Wimbledon si Ronald Garros au fost afectate.

Djokovic a fost primul care a comentat acest subiect, imediat dupa ce a fost publicat. A declarat ca si lui i s-au oferit 120.000 lire ca sa tranteasca un meci.

Murray a comentat subiectul:

"Cand oamenii vin la tine cu astfel de sume de bani si esti atat de tanar, poti face greseli"

"Trebuie sa fii proactiv atunci cand cresti tinerii jucatori, mai ales in situatii de genul asta. Iti pot afecta cariera, pot afecta intregul sport"

"Nu am fost niciodata abordat pentru asa ceva. Tenisul si toate sporturile trebuie sa fie mai transparente. Tenisul este putin ipocrit pentru ca lasa companiile de pariuri sa sponsorizeze turneele."

"Sunt surprins sa vad numarul de meciuri care au fost marcate ca suspecte, dar nu sunt surprins ca sunt castigatori de Grand Slam si chiar din top 50 care au ajuns suspectati"

"Daca exista coruptie in orice fel de sport, vrei sa auzi despre asta. Meritam sa stim tot ce se intampla acolo"


"Mi-as dori la nebunie sa aud niste nume", a spus si Federer: "Macar atunci vor fi chestii concrete si vom putea dezbate plecand de aici"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies