Campioana s-a intors acasa! "Vreau sa joc semifinala la Roland Garros!" Ce spune Simona Halep despre faptul ca a ajuns in TOP 10!

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 22:01

	Campioana s-a intors acasa! "Vreau sa joc semifinala la Roland Garros!" Ce spune Simona Halep despre faptul ca a ajuns in TOP 10!

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Simona Halep a revenit in aceasta seara in Romania, dupa aventura fantastica de la Australian Open.

Ajunsa in top 10 mondial, dupa ce a jucat primul sfert de finala de Grand Slam din cariera, Simona Halep a declarat ca isi propune sa ajunga in semifinale la Roland Garros.

"Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala. Sa vedem daca ma voi regasi la meciurile mari. Cred ca la Roland Garros voi face asta. Acolo ma simt cel mai confortabil, iar zgura e o suprafata placuta pentru mine", a spus Halep, care a recunoscut ca nu se astepta sa aiba o ascensiune atat de spectaculoasa.

"Nu credeam ca voi ajunge atat de repede in Top 10, dar ce va fi mai greu va urma acum, pentru ca e foarte greu sa te mentii in Top 10. Trebuie sa faci rezultate bune la Grand Slam. Sper sa ma mentin cat mai mult pentru ca atunci te numesti jucatoare adevarata".

Halep a adaugat ca il va cunoaste mai bine pe noul sau antrenor, Wim Fissette, la Paris. "Voi avea un antrenor nou, acum o sa-l cunosc si eu mai bine, la Paris. Se pare ca e un antrenor foarte bun si sa facem lucruri minunate impreuna", a spus romanca despre Fissette, fost antrenor al celebrelor Kim Clijsters si Sabine Lisicki.

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies