Boris Becker îl acuză pe Nick Kyrgios că și-ar fi înscenat accidentarea pentru a nu juca la Australian Open 

Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:15
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:25

Deși nu a jucat niciun meci oficial în 2023, Nick Kyrgios este acuzat de Boris Becker pentru că și-ar fi înscenat accidentarea invocată pentru a absenta de la Openul Australiei. 

Nick Kyrgios s-a retras din ediția 2023 a Openului Australian, acuzând o accidentare la nivelul genunchiului. Medicul turneului a afirmat, într-o conferință de presă orgnizată de urgență, că tenismenul australian suferă de o micro-ruptură la nivelul meniscului. 

„Sunt extrem de dezamăgit. E brutal, nu mi-a fost ușor să primesc vestea,” a spus Nicholas Kyrgios, care a rămas inclusiv în acest an fără șansa de a-și îmbunătăți cea mai bună performanță atinsă vreodată la Melbourne - sfertul de finală, bifat în 2015. 

Boris Becker: „Nu a părut accidentat vineri-seară. Ce spune Kyrgios e diferit de ce face.”

Boris Becker (55 de ani) însă nu îl crede pe jucătorul din Canberra, punctând că acesta nu a părut să resimtă dureri în meciul demonstrativ caritabil, jucat în Arena Rod Laver vineri, 13 ianuarie, în compania lui Novak Djokovic. 

„Nu a părut că e accidentat vineri-seară, când a jucat două seturi împotriva lui Djokovic. A mai vorbit înainte despre accidentări, dar la gleznă, nu la genunchi. Dar ce spune Kyrgios diferă de ce face el, adesea sunt două lucruri diferite,” a spus Boris Becker pentru Eurosport, notează Daily Mail

Într-un Instastory, Nick Kyrgios le-a arătat fanilor secrețiile extrase din genunchi, în urma unei proceduri. 

Serie de atacuri josnice împărțite de Nick Kyrgios și Boris Becker, pe rețelele sociale

Conflictul dintre Nick Kyrgios și Boris Becker durează de trei ani, când cei doi s-au contrat, pe diverse teme, prin intermediul rețelelor de socializare. 

„Sunt dintr-o altă genă făcut,” a spus Nick Kyrgios, la Cupa Laver, primind replica: „În visele tale,” din partea fostului mare tenismen german.

Kyrgios i-a replicat lui Becker, spunându-i: „Rămâi lipit ca un miros urât, poate că speri să aduni aprecieri. Din păcate, nu vei fi niciodată atât de influent ca mine,” au fost cuvintele aruncate de Kyrgios.

„A ajuns de la a vrea să mă antreneze - evident, din nevoia disperată de a avea un salariu - la a mă urî pe Instagram. În ce lume ciudată trăim,” a mai precizat Kyrgios, vorbind despre Becker. 

Mai târziu, Boris Becker a sărit în apărarea lui Alexander Zverev, numit „egoist” de Nick Kyrgios în pandemie, când rivalul său din circuitul ATP a fost filmat încălcând normele sociale și dansând într-un club din Monte Carlo.

„Ești un turnător,” i-a răspuns Boris Becker lui Nick Kyrgios, ca reacție la acel moment. 

„Boris Becker e mai prost decât credeam,” i-a răspuns Kyrgios. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!