Tenis

AVALANSA de mesaje pentru Simona Halep! Marica: "M-am simtit mandru ca sunt roman!" Nadia: "Azi ai facut istorie!" 

Fotbalistii nationalei se uita cu invidie la performantele Simonaie Halep. Marica i-a transmis un mesaj dupa finala de la Roland Garros. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iunie 2014, 07:49
Data actualizarii: Duminica 08 Iunie 2014, 08:11

"Pacat! Doar pentru munca ta, titanica, pentru sacrificiile pe care le-ai facut! in fiecare secunda m-am simtit asa de mandru ca sunt roman, ca atunci cand ascult imnul! Bravo Simona!", a scris Marica, pe contul sau de Facebook.

A fost o avanalsa de mesaje pentru Simona Halep, care va reveni luni in tara. 

NADIA

"Ce performanta! Romania este mandra de tine, Simona. Azi, ai facut istorie. Iti multumim!", a scris Nadia Comaneci pe pagina sa de facebook.

Si premierul Victor Ponta i-a transmis un mesaj.

"Azi, Simona Halep a fost absolut extraordinara, un exemplu de vointa, curaj si mandrie! Rezultatul acestei finale istorice nu mai conteaza - Simona a fost cea mai buna, cea mai aplaudata si cea mai iubita! Pentru miile de romani din Arena si milioanele de acasa, Simona este de acum un motiv de mandrie si un model de urmat! Multumim Simona!", a afirmat Ponta pe Facebook.

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj - "Scorpionii Negri" i-au transmis Simonei Halep dupa finala pierduta la Roland Garros, prin intermediul unei imagini postate pe pagina de facebook a Ministerului Apararii Nationale, mesajul: "Multumim, tu esti campioana noastra".

"Chiar daca suntem in indepartatul Afganistan, noi am fost cu sufletul alaturi de tine si am trait meciul la intensitate maxima. Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani si nu uita ca esti, ca si noi, o luptatoare. Mult succes in competitiile viitoare si la cat mai multe finale!", se arata in mesajul transmis de soldatii din Afganistan. 

 

Modifică setările cookies