"Asta cu palmaresul meciurilor dintre Serena Williams si Simona Halep e ca la neveste: eu am avut 4, dar doar ultima conteaza" :)

"Asta cu palmaresul meciurilor dintre Serena Williams si Simona Halep e ca la neveste: eu am avut 4, dar doar ultima conteaza" :)

Simona Halep se bate cu Serena Williams pentru un loc in semifinalele US Open.

Ilie Nastase crede ca Simona Halep n-ar trebui sa se teama de adversara ei de maine. Fostul numar 1 in clasamentul ATP a comentat intr-un fel amuzant problema palmaresului in meciurile directe dintre Simona si Serena.

"A jucat de opt ori pana in prezent cu Serena, e 7-1 la meciuri directe. Dar cele sapte nu conteaza, doar ultimul meci e important."

"E ca la neveste, eu am avut patru, dar doar ultima conteaza, stiti cum e."

"Iar Simona este in forma buna, intra in meci foarte repede. In toate jocurile de pana acum a pierdut doar un set", a spus Nastase.

Complex sportiv cu patinoar, investitia lui Tiriac in Otopeni

Ilie Nastase a fost prezent astazi pe santierul pe care Ion Tiriac va inaugura in aceasta toamna un complex sportiv ce include si un teren de hochei.

Termenul de predare este 15 octombrie, iar investitia pentru patinoar se ridica la 3,9 milioane de euro.

"Complexul sportiv se va intinde pe 20 de hectare. Sunt in jur de 500 de locuri, va functiona 11 luni pe an. Va fi un fel de Floreasca in Otopeni. Avand in vedere ca Tiriac a pus mana pe crosa si a participat la Olimpiada, cred ca este un sport care cladeste caractere."

"Va urma o sala polivalenta de 5000 de locuri, 5 terenuri de tenis acoperite si 20 descoperite, incercam sa il convingem sa facem si o arena pentru turneul de tenis. Va fi si un stadion cu pista de atletism.", a explicat Bogdan Enoiu.

La evenimentul de azi a participat si Andreea Raducan.

"Abia daca stiu sa patinez, dar poate o sa am ocazia sa vin si sa iau cateva lectii."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 4 august. Cazurile de COVID sunt în continuă creștere: 271 infectări noi în ultimele 24h
BRAT
Modifică setările cookies