Arma secreta a Simonei Halep. Detaliul care a transformat-o in una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din lume in 2015

Arma secreta a Simonei Halep. Detaliul care a transformat-o in una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din lume in 2015

De la Dubai, la Shenzhen, pana la Indian Wells si acum la Miami. Simona Halep este una dintre cele mai iubite jucatoare din circuitul mondial.

Dincolo de jocul sau, Simona Halep are o arma secreta in fiecare turneul la care participa. Nu exista competitie in care Simona Halep sa nu aiba in tribune zeci de sustinatori extrem de vocali si foarte importanti mai ales in momentele grele.

Dupa victoria de la Indian Wells, Simona Halep a avut de transmis un mesaj special pentru suporterii romani care sunt prezenti la toate meciurile ei: "Vreau sa le multumesc sponsorilor, oamenilor care au fost alaturi de mine, prietenilor mei, tuturor. Le multumesc romanilor, ma urmeaza mereu, oriunde, imi dau putere. Ei imi dau putere sa castig! Tuturor celor de acasa le multumesc, domnului Tiriac, stiu ca a fost alaturi de mine. E cel mai important turneu din cariera mea, va multumesc tuturor!"

Si la Miami Halep are parte de o sustinere spectaculoasa. La ultimul meci, cu Giorgi, Simona Halep a avut parte de un public spectaculos, care a sustinut-o pe toata durata partidei. Multi romani au parcurs mii de kilometri ca sa ajunga la turneul de la Miami.

Pentru Simona Halep, aportul fanilor s-ar putea dovedi decisiv si la Miami, un tuneu cu o importanta aparte. Aici, Simona Halep deja si-a depasit cea mai buna performanta, iar o eventuala victorie ar putea reprezenta o premiera. Pana in prezent, Halep nu a reusit sa castige doua turnee importante la rand.

In optimi la Miami, Simona Halep va juca cu Flavia Pennetta, marti, de la 04:00 dimineata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT