"Simona a fost tot meciul ca un cal cu picioarele INFRANATE! A avut si frana de mana, dar si pe cea de picior trase!" Reactia lui CTP dupa SURPRIZA URIASA de la Wimbledon

CTP se astepta ca Simona sa aiba probleme la Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2018, 18:26
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2018, 18:30

Jurnalistul spune ca in jocul ei a fost mereu evident ca n-a fost adaptata pe deplin suprafetei de joc. Popescu spune ca nesiguranta in miscare a Simonei a dus la eliminarea in fata taiwanezei Hsieh.

"Ma asteptam la un meci foarte dificil pentru Simona. O stiu pe Hsieh, nu e oricine. E castigatoare de Grand Slam la dublu, de mari turnee. Simona asteapta sa-i vina lovituri liftate, in care loveste, mingea se ridica si Simona isi poate trimite lovitura principala, reverul in lung de linie, care aproape ca n-a functionat. Saritura mingii a dezavantajat-o in mod clar pe Simona, care a fost foarte incordata. A fost tot meciul ca un cal cu picioarele infranate, parca a avut frana de mana, dar si pe cea de picior trase.

Nu s-a deplasat cu siguranta pe iarba, de aici a rezultat o incordare generala a corpului, ceea ce nu m-a linistit nici la 5-2 pentru ea in decisiv. Am vazut ca nu simte jocul, nu era cuplata complet, era preocupata sa controleze mai degraba alergarea pe iarba. Adversara a jucat remarcabil. Taiwaneza a avut un joc extraordinar, cum rar se vede, cu o rezistenta in raliu formidabila, capacitate de recuperare a mingilor exasperanta, are o deplasare extraordinara in teren. Are un fizic cat se poate de firav, probabil foloseste o racheta mai grea, dar a reusit sa trimita mingea fluid si cu o deosebita constanta, in unghiuri scurte, care au scos-o pe Simona din teren.

Simona nu si-a putut gasi zona de confort. Wimbledonul e altceva fata de Roland Garros, ai nevoie de alte calitati pentru a castiga. Sunt foarte rari jucatorii care au castigat si la Wimbledon si la Roland Garros. Nu sunt foarte suparat. Hsieh a jucat foarte bine, Simona a facut maximum in conditiile de teren si de adversara pe care le-a avut. Sa nu uitam ca Simona n-a jucat niciun turneu pe iarba inainte de Wimbledon, iar asta se vede clar in jocul ei. Nu a reusit sa se adapteze", a spus Popescu pentru PRO Tv.

Modifică setările cookies