SuperFanii

(P) Superamicalele weekendului: El Clasico în afara Europei și confruntări de 5 stele

Acest sfârșit de săptămână aduce pentru microbiști adevărate derby-uri pe post de partide de pregătire. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 09:13
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 09:13

 

El Clasico în afara Europei, precum și alte meciuri de top așteaptă să îți facă weekendul și mai fierbinte. Împreună cu Superbet, te poți bucura de ele la intensitate maximă. Ești curios să vezi despre ce e vorba?

Aici găsești toate cotele Superbet pentru amicalele weekendului!

El Clasico, a treia oară în Statele Unite ale Americii

Confruntarea dintre Real Madrid și Barcelona e cu siguranță una de top în fotbalul mondial. La fel cum aceasta se află în inimile fanilor din întreaga lume, palmaresul locațiilor în care s-a jucat include întreaga lume. Până acum, în afara Europei, cel mai iubit derby din Peninsula Iberică s-a disputat de două ori în SUA (Miami 2017, Paradise 2022), o dată în Venezuela (1982) și de două ori în Riyadh, Arabia Saudită (2022, 2023). În vreme ce Real Madrid câștigă amical după amical în turneul de pregătire de peste Ocean, Barcelona pierde contra Superadversarilor.

La Superbet, ai cota 3.10 pe victoria Barcelonei și 2.10 pe succesul lui Real Madrid.

O victorie în disputa weekendului ar însemna pentru catalani un boost de energie, după ce au reușit să se impună până acum doar în fața japonezilor de la Kobe. Cu Arsenal, formația lui Xavi a pierdut cu 5-3. Pe de altă parte, Real Madrid colecționează victorii: 2-0 contra Manchester United și 3-2 contra AC Milan. Fereastra de mercato nu a fost marcată de nume răsunătoare prea multe pentru echipa blaugrana: probabil că transferul verii este cel al lui Ilkay Gündogan de la City. Real Madrid își întărește forța cu jucători foarte tineri, însă talentați. Galacticii l-au adus pe Jude Bellingham (20) de la Dortmund și pe Arda Güler (18) de la Fenerbahce.

Dacă vrei să fii alături de favoriții tăi, urmărește Superamicalul în Live Streaming la Superbet!

Alte partide de top ale weekendului: Liverpool – Leicester, Manchester City – Atletico Madrid și Feyenoord – Benfica merită toată atenția ta în acest weekend. Îți aduc aminte de Liga Campionilor și ale sale derby-uri din grupe și play-off-uri, iar asta nu trebuie ratat într-un sfârșit de iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!