Denis Alibec CFR Cluj Kayserispor Stranieri

„Nu m-aș mai duce acolo!” Campionatul în care Alibec nu s-ar mai întoarce! Ce a spus despre CFR: „Nu mi-a plăcut deloc!” 

Denis Alibec (31 ani) a vorbit despre experiențele de la ultimele echipe pentru care a jucat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 11:21
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 11:22

Atacantul s-a întors de la Atromitos, unde a evoluat pentru jumătate de sezon, însă nu va mai juca pentru Kayserispor, echipă care l-a transferat în octombrie 2020 de la Astra Giurgiu. Alibec a dezvăluit că se află în proces de litigiu cu gruparea turcă, spunând că nu s-ar mai întoarce în campionatul turcesc, în contextul problemelor cu care se confruntă jucătorii în încasarea salariilor. 

„Da, sunt în litigiu cu ei. Aștept să vedem ce decide FIFA și încotro voi merge. Probabil că Turcia e țara cu cele mai multe litigii. Nu cred că m-aș mai duce acolo. Sau m-aș gândi de două ori”, a declarat Denis Alibec pentru GSP

Denis Alibec, despre CFR Cluj: „Nu mi-a plăcut deloc! Au fost probleme și cu Dan Petrescu!” 

Totodată, Alibec a vorbit și despre perioada petrecută la CFR Cluj, de unde a plecat în iarnă, după mai multe neînțelegeri cu conducerea și antrenorul echipei, Dan Petrescu. Întrebat ce nu a mers la aventura sa din Gruia, fotbalistul a dezvăluit că nu a reușit să se acomodeze. 

Jucătorul a refuzat însă să spună dacă au fost probleme cu banii, motivând că există un contract ce trebuie „rezolvat”. 

„Cât a fost Șumudică am fost foarte bine. Pentru el am și mers la CFR. Apoi, nu știu, s-a năruit tot. Nu m-am acomodat nici cu orașul. Nu mi-a plăcut deloc. Au fost probleme și cu Dan Petrescu, cu conducerea, așa că ne-am înțeles să renunțăm la colaborare.

Uite, despre asta (n.r. probleme cu banii) nu pot vorbi, pentru că am un contract și nu e în regulă. Sper doar să se rezolve cât mai repede”, a declarat atacantul. 

Modifică setările cookies