„Nefericita ștafetă românească!” Analiza italienilor în cazul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă 

Dennis Man Parma valentin mihaila Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 08:25
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 08:27

Dennis Man (24 ani) și Valentin Mihăilă (22 ani) se luptă în continuare alături de Parma pentru a reveni în Serie A. 

Cei doi români sunt considerați ca fiind doi dintre jucătorii din perspectivă din Serie B, având evoluții bune pentru Parma, însă nu constante. Cea mai mare problemă cu care Man și Mihăilă s-au confruntat de-a lungul perioadei petrecute în Italia a fost legată de accidentări. 

Italienii, nemulțumiți de accidentările românilor: „S-a dovedit a fi o utopie!” 

Fotbaliștii au fost accidentați des de-a lungul timpului, ultimul fiind chiar Dennis Man, care a cerut schimbare încă din startul meciului cu Inter din Cupa Italiei. Jurnalistul Rocco Azzali i-a analizat pe cei doi, exprimându-și nemulțumirea față de faptul că românii nu au reușit niciodată să coincidă pe teren din cauza accidentărilor. 

„Revenirea lui Mihăilă este de asemenea bună, să sperăm că va merge așa de acum înainte. Un jucător cu caracteristicile sale s-ar putea dovedi fundamental în jocul lui Pecchia, însă cu o integritate fizică departe de a fi garantată până acum. Vorbind de accidentări, în meciul de San Siro, Dennis Man a fost nevoit să ceară să fie înlocuit, însă nu s-a comunicat până în prezent partea lui medicală. 

Ideea de a-l vedea jucând alături de Mihăilă ne-a încântat întotdeauna imaginația, însă s-a dovedit adesea a fi o utopie de-a lungul a trei sezoane. Pare chiar că fac o cursă de tip ștafetă: unul e in și celălalt out. Chip și trac se întorc! Chop se lovește”, a scris jurnalistul conform ParmaLive

  • 19 meciuri a jucat Dennis Man, având 4 goluri marcate. 
  • 13 meciuri a jucat Valentin Mihăilă, cu 3 goluri și 3 pase de gol. 

Ioan Becali a vorbit despre accidentarea lui Dennis Man. Ce a scos impresarul în evidență

Man s-a accidentat în startul meciului și a fost înlocuit în minutul 26 cu Juric, pierzând o partidă importantă pentru formația la care evoluează din iarna anului 2021.

Ioan Becali, agentul jucătorului, a evidențiat faptul că extrema dreaptă are o întindere ușoară și că speră să revină cât mai repede pe suprafața terenului.

„Dennis Man s-a accidentat, are o întindere ușoară. Păcat că Parma a pierdut în prelungiri. Mihăilă e refăcut și joacă. Sper ca Man să revină cât mai repede”, a spus Ioan Becali, potrivit Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!