Stranieri

ZIUA in care Tatarusanu a ajuns mai bun decat un portar-vedeta din Italia! "Ofera mai multe GARANTII romanul!"

Ciprian Tatarusanu joaca din ce in ce mai bine pentru Fiorentina, acolo unde are parte si de aprecierea oamenilor de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 16:55
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 17:04

Dupa ce negocierile cu Neto au esuat, iar brazilianul va pleca la vara, liber, cel mai probabil la Juventus, sefii clubului de la Firenze au inceput sa se bazeze tot mai mult pe Tatarusanu.

"Solutia Ciprian", asa cum o numea violanews in urma cu cateva luni, s-a integrat perfect si si-a asumat responsabilitatile necesare pentru un titular la o echipa cu pretentii europene.

"Cand a venit la Fiorentina, Neto era nesigur in jocul cu piciorul. Nu este normal sa-l comparam pe Tatarusanu cu brazilianul, deoarece romanul a intrat foarte repede in echipa. Consider ca Tatarusanu este mai bun ca Neto.

Are personalitate si este un portar complet. Cu el in poarta, defensiva Fiorentinei mi se pare mai sigura. Sunt sigur ca nimeni nu va plange dupa Neto. Tatarusanu ofera mai multe garantii decat brazilianul", a spus fostul portar al Fiorentinei, Gianmatteo Mareggini, in presa din Italia.

Dupa ce Neto a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea in conditiile propuse, clubul l-a scos din poarta, iar titular a devenit Tatarusanu. Neto este unul dintre cei mai apreciati portari din Italia, a avut oferte din Premier League, iar Juventus vrea sa-l ia neaparat la vara, cand ramane liber.

Modifică setările cookies