Parma Gianluigi Buffon Serie B superman warner bros Italia

Parma e bună de plată! Cât trebuie să plătească după ce l-a îmbrăcat pe Gianluigi Buffon în Superman

Parma a dat o adevărată lovitură de imagine, în vara anului trecut, când a reușit să-l readucă pe legendarul portar Gianluigi Buffon (44 de ani), care și-a prelungit recent contractul până în 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 09:39
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 09:39

Clubul la care evoluează și Dennis Man a anunțat revenirea lui Buffon la Parma după 20 de ani prin intermediul unui video în care goalkeeper-ul este îmbrăcat cu un tricou pe care apare emblema lui Superman.

Cât trebuie să plătească Parma după ce l-a îmbrăcat pe Gianluigi Buffon în Superman

Totuși, Parma a scăpat din vedere că drepturile asupra simbolurilor respective aparțin companiei americane Warner Bros Entertainment și le-a folosit în videoclipul de prezentare al lui Gianluigi Buffon fără a avea autorizația necesară, scrie Gazzetta dello Sport.

La aproape un an de la momentul prezentării lui Gianluigi Buffon, Parma și Warner Bros Entertainment au ajuns la un acord pentru soluționarea litigiului, iar clubul italian a acceptat să plătească gigantului american suma de 15.000 de euro, notează sursa citată.

"Caz închis. Printre altele, clipul respectiv nu s-a dovedit a fi foarte bun. Parma nu a reușit să zboare înapoi în Serie A, în ciuda lui Superman Buffon", au mai scris italienii.

Revenit la Parma după retrogradarea echipei în Serie B, Buffon a apărat în 25 de meciuri, iar în opt dintre ele nu a primit gol. Echipa campionului mondial din 2006 nu mai are nici măcar șanse matematice la promovare, ocupând locul 13, cu 45 de puncte, când mai sunt de disputat doar trei etape.

  • 44 de ani a împlinit Gianluigi Buffon pe 28 ianuarie
  • 1131 de meciuri a strâns Buffon în carieră până în prezent: 955 la cluburi (Juventus, Parma, PSG) și 176 la naționala Italiei.
Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!