valentin mihaila Atalanta Victor Becali Stranieri

Victor Becali a reacționat la anunțul făcut de presa din Italia în legătură cu Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă (22 ani) a fost împrumutat de Parma la Atalanta în iarnă, însă nu a prins atât de multe minute în Serie A. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 21:17
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 21:20

Tânărul fotbalist a jucat în doar șase meciuri pentru Atalanta, strângând puțin peste 100 de minute. În momentul transferului, Ioan Becali, cel care a intermediat transferul lui Mihăilă în Italia, a anunțat că transferul lui Mihăilă la formația din Bergamo va deveni automat definitiv, în schimbul a aproximativ 9 milioane de euro, dacă jucătorul evoluează "în 50% dintre meciurile Atalantei, măcar 20 de minute pe meci".

Presa din Italia a anunțat însă că fotbalistul român nu va fi transferat definitiv, după ce nu ar fi reușit să îi convingă pe oficialii clubului. 

Victor Becali a vorbit despre situația lui Valentin Mihăilă 

Firma de impresariat deținută de Ioan și Victor Becali îl manageriază pe Valentin Mihăilă, astfel că foștii agenți sunt implicați direct în transferurile tânărului jucător. Victor Becali a vorbit despre situația fotbalistului român și despre zvonurile apărute în presa italiană, punctând că nu se știe încă sigur dacă Atalanta va activa clauza de cumpărare sau nu. 

„Nu se știe dacă îl cumpără sau nu Atalanta, deocamdată este devreme, dacă o luăm după minutele jucate, te gândești că nu. Dar ei, în calculele lor, poate spun că nu poți cumpăra un jucător foarte valoros la astfel de sume. Deocamdată, Mihăilă este un jucător valoros dar trebuie să confirme. Nici momentul Atalantei nu este prea bun. 

Mă așteptam să joace mai mult, da. Nu se știe, în privința opțiunii e devreme să se decidă, dar în presă sunt speculații de tot felul, nu este nimic sigur”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!