Veste URIASA pentru Dragusin! Dupa meciurile de la nationala U21, Juventus l-a chemat la echipa mare: "E convocat pentru meciul cu Crotone din Serie A!"

Veste URIASA pentru Dragusin! Dupa meciurile de la nationala U21, Juventus l-a chemat la echipa mare: "E convocat pentru meciul cu Crotone din Serie A!"

Radu Dragusin (18 ani) a primit o veste buna dupa meciurile de la nationala de tineret. 

Tanarul fundas care evolueaza pentru echipa de tineret a lui Juventus a fost chemat la echipa mare pentru meciul din urmatoarea etapa cu Crotone, echipa lui Denis Dragus! 

Anuntul a fost facut chiar de agentul jucatorului, Florin Manea, care a dezvaluit ca Dragusin l-a sunat sa il anunte ca a fost convocat la echipa mare a lui Juventus. 

"Acum Radu Dragusin e convocat echipa mare la meciul cu Crotone al celor de la Juventus din Serie A. M-a sunat in aceasta dimineata sa-mi spuna ca e in lot. E o vste minunata.

O sa ne dam seama ce vrea Juventus de la el, dupa ce vom negocia cu ei prelungirea contractului. Cred ca e acum la nivelul unei echipe de sub-top, gen Borussia Dortmund sau AC Milan.

Radu Dragusin n-ar refuza niciodata nationala. Ar juca si la Under 5. Daca joci, inevitabil vin si banii. Asta conteaza acum: sa joace!

Urmatorul contract al lui Radu Dragusin va fi de 7-8 ori ca al lui Louis Munteanu, care are 7.000 de euro la Firenze. Mutu mi-a zis ca e un fotbalist profesionist si ca-i place cum se pregateste", a spus Florin Manea pentru ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O tornadă s-a format în județul Tulcea. Populația, avertizată prin sistemul Ro-Alert
BRAT

Modifică setările cookies