Stranieri

Valentin Mihăilă, avertizat de un fost golgheter: „Acolo e altceva!”

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 14:38
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 14:45

Când a fost transferat de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020, pe 8.5 milioane de euro, Valentin Mihăilă a sosit accidentat la Parma. Atacantul oltean a trebuit să se lupte cu o pubalgie și a debutat abia în ianuarie 2021. 

Doar că românul a acuzat din nou probleme medicale, chiar înaintea meciului cu Como, scor 1-1, care a avut loc duminică, 28 noiembrie, în etapa a 14-a din Serie B. Iar Adrian Mutu i-a oferit un sfat lui Mihăilă despre fotbalul italian. 

Mihăilă s-a dus cu o pubalgie acolo. El s-a dus acolo, nu a jucat la început pentru că s-a recuperat după această pubalgie.

Trebuie să treacă peste această situație. Acolo e altceva, fotbalul e mai tare, ritmul e mai ridicat. Ar fi bine pentru el să își revină repede pentru că are calitate și poate să facă lucruri foarte frumoase”, a declarat Adrian Mutu pentru prosport. 

În 271 de meciuri în Serie A, Adrian Mutu a izbutit să marcheze de 103 ori și să ofere 34 de pase decisive. De asemenea, în 36 de partide pentru Parma, fostul internațional român a înscris de 22 de ori și a livrat 3 assisturi. 

Valentin Mihăilă, în vizorul Atalentei

Atalanta Bergamo, ocupanta locului patru în Serie A a pus ochii pe tânărul fotbalist român și speră să poată transfera în perioada de mercato din iarnă.

„Giovanni Sartori, director tehnic la Atalanta, l-a trecut pe Valentin Mihăilă printre primele nume pe listă. Principala țintă este Jeremie Boga, dar Sassuolo cere o sumă prea mare pentru un transfer, în timp ce Mihăilă este o soluție mai accesibilă”, susțin cei de la forzaparma.it.

Modifică setările cookies