Valentin Costache, gata de revenire! Ce transfer urmează pentru cvadruplul campion al României

Valentin Costache Apollon Limassol Cipru Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:55
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:55

Valentin Costache (25 de ani) a început sezonul la Rapid, însă în august a fost vândut în Cipru, la Apollon Limassol.

Costache a jucat constant în Cipru - 31 de meciuri pentru Apollon Limassol (19 ca titular), a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive. Echipa sa a câștigat play-out-ul, terminând stagiunea pe locul 7.

Valentin Costache ar urma să revină în România în această vară

Cvadruplul campion al României cu CFR Cluj mai are un an de contract cu Apollon Limassol, însă presa cipriotă anunță că Valentin Costache își dorește să plece la un club unde să evolueze mai mult. Nici clubul nu s-ar împotrivi unei mutări, iar destinația românului ar putea fi Liga 1.

"Valentin Costache nu mai face parte din planurile clubului, însă are o imagine bună în țara sa, iar din informațiile pe care le-am obținut din România se pare sunt deja câteva echipe interesate să îl transfere. Și el își dorește să meargă undeva unde să joace.

Nu ar trebui să fie dificilă despărțirea dintre Costache și Apollon Limassol", scriu ciprioții de la Kerkida.

Crescut la Dinamo, Valentin Costache era vândut în 2018 la CFR Cluj, pentru 700.000 de euro. Extrema a strâns 145 de meciuri la clubul din Gruia, a marcat 15 goluri și a cucerit șapte trofee - patru titluri în Liga 1, o Cupă a României și două Supercupe.

În 2022, CFR Cluj îl vindea pe Costache la Rapid, pentru 100.000 de euro. Fostul internațional de tineret a strâns 28 de meciuri la clubul din Giulești, însă nu a marcat niciun gol, iar ulterior era cedat la Apollon Limassol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!