Va fi mai scump ca Maxim si Chiriches! Romanul de 15 milioane de euro are OFERTA! Care va fi cel mai mare transfer din ultimii ani

Autor: Sport.ro
Luni 19 Mai 2014, 11:39

	Va fi mai scump ca Maxim si Chiriches! Romanul de 15 milioane de euro are OFERTA! Care va fi cel mai mare transfer din ultimii ani

Radu Stefan are oferta sa plece de la clubul sau, Lazio.

Presa din Italia anunta ca italineii cer 15 milioane de euro pentru el, minim, suma care ar fi cea mai mare pentru jucator roman transfer in ultimii ani.

COTE SI CLUBURI

Stefan Radu poate ajunge tot in Italia: Il Tempo spune ca romanul este dorit la Fiorentina si la Napoli, cluburi care il monitorizeaza de mai multa vreme.

Radu nu va juca in Europa in acest sezon, daca ramane la Roma, motiv pentru care sefii vor sa faca o afacere si sa-l dea inca din aceasta vara. Lazio a terminat pe locul 9 in acest sezon.

De asemenea, pe roman l-au putea lua si United, care se gandeste la el ca la un inlocuitor potrivit pentru Evra.

Stefan Radu s-a lansat in fotbal la Dinamo, de unde a fost achizitionat de Lazio in 2008, pentru suma de 4,5 milioane euro. El a disputat pana acum peste 150 de meciuri (5 goluri) in toate competitiile pentru gruparea italiana, cu care a cucerit 2 Cupe ale Italiei (2009, 2013), precum si Supercupa Italiei (2009).

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies