Un nume legendar al lui Milan vorbeste despre noul roman ca promite sa faca senzatie in Italia. Ce anunt face despre PUSCAS

Un nume legendar al lui Milan vorbeste despre noul roman ca promite sa faca senzatie in Italia. Ce anunt face despre PUSCAS

Din golgeter la Primavera, Puscas a ajuns titular la Inter. Inca mai are de asteptat pana va marca primul sau gol in Serie A.

Chiar si rivalii de la Milan il lauda pe Puscas. Baresi, marea legenda a lui Milan, jucator in finala Cupei Campionilor cu Steaua din 1989, spune ca Puscas poate fi mare in Italia.

"Puscas este un tanar care promite, un jucator de perspectiva, dar trebuie sa se aiba rabdare cu el", a declarat Baresi intr-o conferinta de presa la LPF, unde a fost invitat de onoare.

Baresi a vorbit si despre Tatarusanu: "Este greu sa aperi in Italia, dar pana acum el a facut-o bine"

Baresi spera ca intr-o sa mai joace un roman la Milan. Raducioiu si Contra au evoluat pe San Siro in tricoul lui Milan:

"Milan traverseaza o perioada mai grea pentru ca trece printr-un schimb de generatie. Este nevoie de rabdare pana ca echipa sa ajunga din nou acolo unde a fost. Milan este tot timpul in cautare de jucatori, eu as fi foarte incantat daca un jucator roman ar avea din nou posibilitatea sa joace acolo. Dar trebuie sa aiba calitate si sa fie foarte valoros"

"Am vazut unele meciuri de acum ale echipelor romanesti in cupele europene, dar nu pot sa spun ca stiu foarte multe (n.r. - despre fotbalul romanesc actual). Bineinteles ca am o amintire frumoasa de pe vremea cand eram jucator, din finala Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, cand am castigat cu 4-0. Atunci a fost prima mea Cupa a Campionilor din cariera", a mai spus Baresi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies