Un IDOL al Stelei trece prin cel mai negru cosmar: antrenorul il da afara chiar in ziua de Craciun! A plecat pe bani buni, acum poate veni GRATIS in Ghencea:

Autor: Sport.ro
Marti 25 Decembrie 2012, 16:25

	Un IDOL al Stelei trece prin cel mai negru cosmar: antrenorul il da afara chiar in ziua de Craciun! A plecat pe bani buni, acum poate veni GRATIS in Ghencea:

A fost considerat unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei in urma cu doua sezoane, dar accidentarile l-au ruinat. Acum viseaza sa se intoarca in Ghencea.

Banel Nicolita, fostul idol din Ghencea, este foarte aproape de o despartire de Saint Etienne, dupa ce antrenorul Christophe Galtier i-a transmis ca nu se va mai baza pe serviciile sale, anunta presa franceza.

Periplul fostului mijlocas al Stelei este foarte aproape sa se termine dupa doar doua sezoane, acesta devenind de la om de baza in echipa verzilor, la un jucator cu aparitii sporadice. Ce-i drept, nu forma slaba a jucatorului l-au determinat pe Galtier sa renunte la serviciile sale, ci accidentarile frecvente din ultimul sezon, Banel stand pe bara in tot turul de campionat, pentru ca acum doua saptamani sa fie din nou operat si sa fie nevoit sa absenteze pana in martie.

"Avem neaparat nevoie de un mijlocas dreapta, dar vor fi mai multe miscari pe piata transferurilor. Stim cu totii problemele cu care se confrunta echipa pe acea parte. Trebuie sa ne miscam repede si sa ne intarim, suntem extrem de vulnerabili", ar fi spus managerul lui St Etienne in presa franceza.

Astfel, fotbalistul transferat in 2011 pentru circa 700.000 de euro va trebui sa isi caute un nou angajament, iar acesta viseaza la o revenire in Ghencea, asa cum a spus si pentru Sport.ro

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies