20 2017 17:27

Sansa carierei pentru Keseru! Fostul stelist va putea semna in doar 11 zile cu orice echipa si discuta cu doua nume mari

Claudiu Keseru va intra de la 1 ianuarie in ultimele 6 luni de contract cu Ludogorets. Golgheterul ultimelor sezoane din Bulgaria are oferte din Italia!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

In varsta de 31 de ani, Claudiu Keseru poate avea parte de provocarea carierei, anunta presa de specialitate din Italia.

Golgheterul ultimelor sezoane la Ludogorets, atacantul a devenit interesant pentru doua echipe importante ale Italiei, sustine un agent mandatat de Keseru sa ii negocieze transferul.

Potrivit EuropaCalcio, Keseru le-a fost propus lui Torino, Sassuolo, Sampdoria si Fiorentina. Dintre acestea, ultimele doua s-au aratat interesate de serviciile sale.

"Am avut contacte cu cluburi din Italia: Torino, Sassuolo, Sampdoria si Fiorentina. Momentan, Sampdoria si Fiorentina s-au aratat interesate de el. Are contract cu Ludogorets pana in iunie 2018, deci e dificil sa plece, dar se poate intampla.

E cotat la aproximativ 1,5 milioane euro. Au fost contacte si cu formatii din Turcia, am relatii excelente la Bursaspor, Sivasspor si Antalyaspor. Vom vedea", a spus agentul Ruggero Lacerenza.

1 comentarii
  • 21 2017
    Mr.X Acum o săptămână și ceva tot voi titrați imperativ "Keseru si-a decis viitorul! Unde anunta ca vrea sa joace" spunând că rămâne la Ludogoret....
BRAT