Stranieri

Ultima BOMBA din cariera lui Mutu? Din India, "Briliantul" poate ajunge in Serie A, la Fiorentina! Tatarusanu: "Te asteptam"

Mutu a lasat Petrolul dupa doar 8 luni petrecute la Ploiesti, 8 luni in care nu a reusit nimic notabil, si va juca in campionatul Indiei, la Pune City. De acolo, acsta ar putea ajunge insa chiar in Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 09:21
Data actualizarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 09:53

Plecat sa semneze cu echipa lui Salman Khan, in India, Adi Mutu va avea parte poate de aventura vietii. Fostul international va juca alaturi de fotbalisti ca Trezeguet, Pires, Materazzi sau Capdevila in campionatul indian, unde este asteptat cu mare nerabdare de suporteri.

Mutu ar putea fi insa protagonistul unei reveniri spectaculoase in pauza competitionala din superliga indiana, iar presa italiana a speculat nu doar o data pe seama unei reveniri a jucatorului la "marea sa dragoste" - Fiorentina. Mutu ar putea juca o scurta perioada pentru formatia viola, care detine si un procent din actiunile clubului indian Pune City.

Mai mult, Dan Capra, finantatorul Petrolului, fostul sef al lui Mutu, a vorbit si el despre acest scenariu, spunand ca jucatorul doreste sa revina in Italia.

"Oferta pentru el a venit in vara. La acel moment au existat primele tratative, insa nu am vrut sa-i dau drumul. Atunci s-a discutat si varianta ca el sa mearga la Fiorentina, in pauza dintre sezoane. Stiu de acest lucru, cum stiu si ca el vrea sa se retraga in tricoul echipei italiene", a spus Capra pentru cancan.ro

Iar scenariu pare unul tot mai plauzibil in conditiile in care Adi Mutu si-a exprimat nu doar o data in ultimele saptamani dragostea pentru clubul toscan. Mutu a postat chiar ieri o fotografie din perioada Fiorentina, acesta primind numeroase aprecieri.

Interesant este si faptul ca unul dintre comentarii a venit chiar din partea fostului stelist Ciprian Tatarusanu, acum la Firenze. "Te asteptam!", i-a scris acesta lui Mutu.

Mutu a jucat pentru Fiorentina in perioada 2006 - 2011 si a adunat peste 100 de meciuri.

Modifică setările cookies