Turcia, la picioarele lui Giani Kirita dupa golul cu Gaziantep! Cum e caracterizat in presa

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Noiembrie 2009, 16:12
Turcia, la picioarele lui Giani Kirita dupa golul cu Gaziantep! Cum e caracterizat in presa

Fotbalistul Giani Kirita este laudat, duminica, de presa turca pentru golul pe care l-a marcat in meciul castigat de echipa sa, Bursaspor, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Gaziantepspor, in etapa a XIII-a a campionatului Turciei.

"Kirita a dat viata!" este titlul unui articol aparut pe site-ul postului de televiziune NTV, in care se subliniaza ca romanul a adus echipei sale cele trei puncte, inscriind imeidat dupa ce a intrat pe teren.

Cotidianul Bursa Hakimiyet noteaza ca faptul ca Kirita a marcat la primul sau contact cu mingea este "ca o binecuvantare". "Poate ca Kirita se gandea sa plece, deoarece nu era folosit de antrenor, iar acum gandeste altfel. Acest gol este extrem de benefic atat pentru el cat si pentru Bursaspor", mentioneaza jurnalul turc.

Ziarul Kent, tot din Bursa, il considera pe Giani Kirita unul dintre cei mai buni jucatori din teren la meciul de sambata, desi romanul a evoluat abia din minutul 78. Kirita a fost notat de Kent cu 7, la fel ca alti trei fotbalisti de la Bursaspor - Omer Erdogan, Ozan Ipek si Ali Tandogan.

Cotidianul Milliyet noteaza ca Giani Kirita "si-a pus amprenta asupra jocului", marcand la "aproximativ 30 de secunde" dupa ce a intrat pe teren. "Un minut, un gol", a titrat Milliyet.

"Kirita a daramat-o pe Gaziantepspor" este titlul unui articol din Hurriyet, care i-a acordat romanului doua stele.

Giani Kirita a marcat unicul gol al partidei castigate de echipa sa, Bursaspor, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), in fata formatiei Gaziantepspor, in etapa a XIII-a a campionatului Turciei.

Kirita a inscris unicul gol al meciului, in minutul 80.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT