Vlad Chiriches Stranieri

Toata lumea il vedea OUT de la Tottenham din vara! Chiriches a primit o veste buna! ANUNTUL facut de presedintele clubului

Vezi ce a spus presedintele lui Tottenham despre jucatorii veniti in vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 13:34
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 13:37

Daniel Levy le acorda jucatorilor veniti in vara trecuta o noua sansa.

Acestia au nevoie de timp sa se acomodeze la Premier League, iar Levy stie asta. Presedintele lui Tottenham a facut astazi publica o scrisoare in care trage niste concluzii despre jocul echipei sale.

Levy nu ezita sa ii apere pe jucatorii veniti in vara trecuta, printre care si Vlad Chiriches, chiar daca majoritatea au fost dati ca si transferati in vara, dupa ce se termina campionatul, acestia fiind criticati aspru de catre fani.

O parte din comunicatul lui Levy:

"Meciul de astazi este o sansa de a termina in primele sase echipe si de a prinde iar Europa, suntem cunostienti de asta. Este ultima zi a sezonului si ma gandesc la ce ar fi putut fi in acest an.

Noile transferuri, facute in vara, au avut efectul de a ridica stacheta pentru ca am inceput sezonul cu sperante mari, dar este clar ca jucatorii noi mai au timp sa se adapte la campionatul noastru. Am fost fortati sa facem si schimbari manageriale, ceea ce nu ne dorim in timpul sezonului.

Senzatia ca nu am avut un sezon bun vine din faptul ca stim ca am fi putut juca mult mai bine. Chiar si in jocurile castigate, evolutia noastra nu a aratat cum trebuie", a spus Levy in comunicatul oficial.

Modifică setările cookies