Declaratie superba inainte de duelul urias din Liga: "E dificil sa gasesti un mod de a-l descrie pe Messi" Ce spune colegul lui Pantilimon

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 12:23
Declaratie superba inainte de duelul urias din Liga: "E dificil sa gasesti un mod de a-l descrie pe Messi" Ce spune colegul lui Pantilimon

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Fundasul argentinian al lui Manchester City, Martin Demichelis, vorbeste foarte frumos despre Barcelona, adversara din Liga Campionilor, si despre compatriotul sau, Leo Messi. Intr-un interviu pentru emisiunea "El Club de la Mitjanit" de la radio Catalunya, Demichelis a vorbit despre dubla din Liga Campionilor.

"Vor fi meciuri dificile, dar trebuie sa fie clar ca noi trebuie sa jucam la potentialul maxim, altfel vom fi eliminati. Trebuie sa ne gasim o identitate pe care sa o aratam, mereu vrem sa fim protagonistii meciurilor. Acesta este obiectivul nostru.

Barcelona a avut succes foarte mult timp si asta nu e deloc usor. Au avut una dintre cele mai frumoase evolutii din istoria fotbalului. Este foarte dificil sa gasesti adjective pentru a-l descrie pe Messi. Este foarte umil si asta il face sa fie cel mai grozav" a declarat Demichelis.

Manchester City si Barcelona se vor infrunta in sferturile Ligii Campionilor. Primul meci va avea loc pe Etihad pe 18 februarie, returul de pe Nou Camp avand loc pe 12 martie.

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies