AC Milan Ciprian Tatarusanu Stranieri

VIDEO Tătărușanu, elogiat de AC Milan chiar de ziua sa! Mesajul special primit de portarul român 

Ciprian Tătărușanu a fost aniversat de AC Milan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 18:12
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 18:21

Pe 9 februarie 2022, Cirprian Tătărușanu a împlinit 36 de ani. Iar AC Milan a ținut să-i transmită un mesaj special portarului român. 

„Să o zi superbă, salvatorule de penalty!”, a publicat AC Milan pe rețelele de social media. 

Mesajul postat de „rossoneri” face referire la lovitura de la 11 metri apărată de Tătărușanu în derby-ul cu Inter, 1-1, din tur, când românul a blocat șutul expediat de Lautaro Martinez (24 ani). 

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a profiat de accidentarea la mâna a lui Mike Maignan (26 ani) și a fost folosit de Stefano Pioli în 9 meciuri, 6 în Serie A și 3 în Champions League. 

După 24 de etape, AC Milan se află pe locul 3 în campionat, cu 52 de puncte. Prima poziție este ocupată de rivala Inter Milano, care are 53 de puncte și un meci mai puțin, iar pe locul secund se află Napoli, care are tot 52 de puncte, dar un golaveraj mai bun. 

De-a lungul carierei, Ciprian Tătărușanu a mai evoluat pentru Juventus București, Gloria Bistrița, Steaua București, Fiorentina, Nantes și Lyon. Pentru naționala României a adunat 73 de prezențe, retrăgându-se de la prima reprezentativă la finalul lui 2020.

Modifică setările cookies