Tamas vorbeste in Anglia despre scandalurile cu alcool: "Am fost un copil si un prost!"

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Ianuarie 2010, 11:00
Tamas vorbeste in Anglia despre scandalurile cu alcool:  "Am fost un copil si un prost!"

Tamas si-a gasit linistea in Anglia la WBA si spune ca nu mai vrea sa treaca prin scandalurile de la Dinamo.

S-a terminat cu petrecerile pentru fostul jucator dinamovist. "Am fost un copil si un prost", isi aminteste Tamas in Birmingham Mail despre scandalurile cu alcool in care a fost implicat in Romania.

Anglia e locul ideal pentru Tamas, "aici a fost inventat fotbalul" spune el, care spera ca, odata cu transferul la WBA, sa prinda si un loc in nationala.

"Tamas vrea sa se foloseasca de imprumutul la WBA ca sa scape de trecutul sau 'prostesc' si sa se concentreze pe liniste"

"Cariera lui Tamas a fost lovit ain trecut si de probleme disciplinare in afara terenului, legate de bautura si nopti pierdute."

"Dar Tamas a promis ca va uita de vechiul stil de viata si vrea sa profite la maxim de transferul in Anglia", scrie astazi Birmingham Mail.

Tamas povesteste: "Inainte am fost un copil, un prost. Asta e viata mea acum si vreau sa ma stabilesc aici. E un vis devenit realitate pentru mine. Anglia a inventat fotbalul si mereu am vrut sa joc aici. 'Championship' este o liga buna, iar de WBA am auzit de cand juca in Premier League."

"Vreau sa joc aici multi ani, daca va fi posibil. Este o Liga dura si asta e cel mai dificil lucru aici, insa am invatat multe", a declarat Tamas pentru Birmingham Mail.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies