Tamas la Celtic, blocat de impresari!

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Iulie 2008, 10:22
Tamas la Celtic, blocat de impresari!
Gabi Tamas nu mai merge la Celtic. Cel putin pentru moment. Motivul pentru care transferul a cazut este implicarea mai multor impresari in negocieri.

Potrivit Daily Record, citat de ProSport, Directorul executiv al scotienilor s-a saturat de lacomia impresarilor si a sistat discutiile.

"Mai mulţi impresari au pretins ca au un cuvant de spus in privinta drepturilor jucatorului si au complicat afacerea in asa fel incat Celtic va cauta un alt fundas”, a scris sursa citata.

"Pe mine nu m-a anuntat nimeni. Am vorbit acum doua zile cu Peter Lawwell si mi-a spus ca urmeaza sa mai discute cu oficialii de la Auxerre. Ce spune Peter Lawwell e o vrajeala. Intr-adevar, au aparut impresari din Anglia care se dadeau drept agentii lui Tamas. Gabi le-a spus celor de la Celtic ca doar eu si Giovani il reprezentam. Tamas nu e disperat sa plece, daca Celtic il ia, e bine, daca nu, iarasi bine”, a precizat pentru ProSport agentul Florin Manea, care a fost mandatat de Giovani Becali pentru a negocia cu Celtic.

Vezi mai mult pe ProSport

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT