SURPRIZA! Mircea Lucescu poate ajunge la un club milionar din estul Europei! Presa din Ucraina scrie despre mutarea lui Il Luce:

SURPRIZA! Mircea Lucescu poate ajunge la un club milionar din estul Europei! Presa din Ucraina scrie despre mutarea lui Il Luce:

Mircea Lucescu are cele mai mari sanse sa plece in vara de la Sahtior.

Romanul implineste 11 ani pe banca echipei din Ucraina, insa acum e momentul despartirii. Contractul sau expira la vara, iar situatia din Ucraina este in continuare tensionata. Sahtior nu mai poate juca la Donetsk din cauza conflictului din zona, iar de Donbass Arena s-a ales deja praful.

Motivele unei despartiri tot mai evidente in aceasta vara. Presa din Ucraina anunta ca nu Fenerbahce are cele mai mari sanse sa-l aduca pe banca pe Lucescu, ci Spartak Moscova.

Murat Yakin, antrenorul rusilor, nu mai este pe placul conducerii, care vrea sa-l aduca pe antrenorul-vedeta al Europei de est, Mircea Lucescu.

70 de milioane de euro este suma pentru transferuri la care va avea acces Lucescu. Putin diferit fata de strategia de la Donetsk, acolo unde antrenorul roman aduce talente pe bani putin, jucatori exotici pe care ii facea sa explodeze, apoi ii ceda pe zeci de milioane la cluburile importante ale Europei de vest.

Desigur, Spartak are un patron miliardar - Leonid Fedun, afacerist cu o avere de peste 5 miliarde de euro. Momentan, echipa din Moscova este pe locul 6 in clasament, in afara locurilor de Europa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ședință de Guvern. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies