Super golurile lui Dica l-au demis pe Ilie Dumitrescu de la Panthrakikos!

Autor: Sport.ro
Joi 27 August 2009, 18:30

Fostul international roman Ilie Dumitrescu a fost demis din functia de antrenor principal al gruparii elene Panthrakikos dupa numai o singura etapa disputata, iar pe lista probabilor sai inlocuitori se numara Nikos Kostenoglou si francezul Albert Cartier, informeaza presa greaca.

Am fost demis de la Panthrakikos. Aveam un contract pe trei ani, insa ei au decis sa renunte la serviciile mele. Am avut o intalnire cu oficialii clubului si mi-au comunicat decizia. Oricum, presedintele avea pretentia sa joace anumiti jucatori, sa jucam intr-un anumit fel, cu mine nu se poate asa ceva", a spus Ilie Dumitrescu.

El regreta decizia conducerii clubului grec si considera ca echipa avea un potential bun. "Eu nu as fi renuntat la conducerea echipei, aveam incredere in potentialul jucatorilor, am aratat ca putem juca un fotbal bun in meciurile amicale dinaintea sezonului", a precizat Dumitrescu.

Dumitrescu a preluat echipa la mijlocul lunii mai si in acest sezon nu a apucat sa stea decat la un meci pe banca, in prima etapa, atunci cand Panthrakikos a fost invinsa pe teren propriu de Iraklis Salonic, cu scorul de 2-1, printr-o dubla a lui Nicolae Dica.

In urma unei sedinte a conducerii, s-a luat decizia ca tehnicianul roman sa fie demis, iar succesorul sau ar putea fi francezul Albert Cartier sau grecul Nikos Kostenoglou.
La Panthrakikos au fost transferati in aceasta vara doi fotbalisti romani, ambii la sugestia lui Dumitrescu, Daniel Orac si Marius Mitu, cel de-al doilea reusind chiar sa inscrie in partida cu Iraklis.

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies