Stop joc în Serie B! Man, Mihăilă sau Marius Marin nu mai joacă în 2021

Serie B Dennis Man marius marin valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:55
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:55

Pauză forțată în liga a doua din Italia.

Din articol

Două etape din Serie B, liga a doua italiană de fotbal, programate să se desfăşoare pe 26 şi 29 decembrie, au fost amânate din cauza creşterii numărului de infectări cu Covid-19 la mai multe cluburi, a anunţat Serie B după o conferinţă cu cluburile, transmite Reuters.

Stop joc în Serie B

Astfel, românii din Serie B precum Dennis Man, Valentin Mihăilă (Parma), Marius Marin (Pisa) sau Ionuț Nedelcearu (Crotone) nu vor mai juca în 2021 și vor beneficia de o vacanță prelungită.

Amânarea acestor etape oferă cluburilor din eşalonul secund o pauză de iarnă mai lungă, sezonul urmând să se reia pe 15 ianuarie, transmite Agerpres.

Două partide amânate, Benevento - Monza şi Lecce - Vicenza, care nu s-au putut juca săptămâna trecut din cauza infectărilor cu Covid-19, se vor disputa pe 13 ianuarie.

Serie A nu a fost foarte afectată de Covid-19 înaintea pauzei de iarnă, doar un singur meci fiind anulat, după ce ''lanterna roşie'' Salernitana nu a primit acceptul de a călători la Udine din cauza unui caz pozitiv în lotul său.

Serie A a precizat săptămâna trecută cu 98% dintre jucătorii săi au efectuat două doze ale vaccinului contra Covid-19.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!