Stanciu, SCOS la vanzare de Anderlecht! Anunt INCREDIBIL: "Il dau cu 4 milioane si tot nu-l vrea nimeni!"

Stanciu, SCOS la vanzare de Anderlecht! Anunt INCREDIBIL: "Il dau cu 4 milioane si tot nu-l vrea nimeni!"

Stanciu a primit numarul 10 la Anderlecht, dar a inceput tot pe banca noul sezon din Belgia.

Cornel Dinu spune ca are informatii conform carora mijlocasul roman ar fi disponibil pentru un transfer in aceasta vara. Campioana Belgiei e gata sa-l dea pentru doar 4 milioane de euro, insa n-are nicio oferta! Dinu a obtinut detaliile de la Florin Manea, fost agent al lui Stanciu si angajat al unei firme puternice de impresariat din Anglia.

"M-am intalnit cu Florin Manea, un impresar interesant care sta mai mult prin Anglia. Imi spunea ca la ora actuala cunoaste foarte bine fotbalul occidental. Nu avem niciun jucator de care sa se intereseze vreo echipa mai buna din Europa. Chiriches este un bluf total. Stanciu, adus pe 10 milioane, e scos la vanzare cu 4 milioane, doar ca Anderlecht sa acopere ceva, dar nu-l cumpara nimeni. Chipciu este asa si asa. Ne bazam pe calitatile unor jucatori pe care avem senzatia ca putem sa-i vindem. Din pacate, nu-i cauta nimeni. Fotbalul mare din Europa, pus in balanta cu o scadere incontestabila a noastra, se deplaseaza fata de noi cu o viteza invers proportionala", a spus Dinu la Dolce.

Stanciu a fost adus de Anderlecht de la Steaua pentru 10 milioane de euro, record atat pentru un transfer facut in Belgia, cat si pentru o vanzare din Liga 1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies