Stanciu, dupa debutul cu doua pase de gol la Sparta: "Nu am venit aici sa fiu star!" Mesajul antrenorului

Nicolae Stanciu Sparta Praga Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Ianuarie 2018, 09:37
Data actualizarii: Vineri 26 Ianuarie 2018, 09:38

Nicolae Stanciu a reusit doua pase de gol in primul amical jucator pentru Sparta Praga. 

Stanciu a purtat si banderola de capitan, traditia de la Sparta. Dupa ce a reusit doua pase de gol si o bara, mijlocasul roman e fericit. El spune ca nu vrea sa fie vedeta echipei, ci doar sa o ajute sa isi indeplineasca obiectivele.

"Nu simt nicio presiune. Stiu ca se asteapta mult de la mine, dar nu am venit aici sa fiu un star. Cred ca echipa este lucrul cel mai important. Sper sa facem o treaba foarte buna si sa ne clasam cat mai sus la finalul sezonului",
a declarat Stanciu.

Antrenorul Spartei il vede pe Stanciu un veritabil urmas al lui Tomas Rosicky, fost jucator la Arsenal.

"Este un jucator bun, un jucator pe care ni l-am dorit foarte mult chiar din vara. Sunt sigur ca Nicolae (n.r. ii spune Niculai) poate ajuta echipa cu creativitatea lui. Sunt foarte bucuros ca fanii i-au apreciat calitatile. Se va adapta rapid. Stie engleza, franceza, spaniola... din pacate nu stie italiana, dar ma va intelege (rade). Aveam nevoie de un mijlocas de creatie . Cand nu juca Tomas Rosicky, mereu aveam probleme. De aceea l-am adus pe Stanciu. Il preferam pe Rosicky, dar s-a retras", a spus antrenorul echipei, italianul Andrea Stramaccioni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!