Stanciu a debutat pentru Sparta Praga! A intrat in repriza a doua, a primit banderola de capitan si a dat doua pase de GOL

Sparta Praga va juca al treilea meci amical al iernii, in compania celor de la Loko Vltavín, meci programat la ora 15:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Ianuarie 2018, 14:51
Data actualizarii: Joi 25 Ianuarie 2018, 16:47

UPDATE 16.45 Nicolae Stanciu a avut un impact in finalul partidei - a pasat in minutele 89 si 90 la reusite lui Ben Haim.
 

 

 

 

UPDATE 16.00. Stanciu a fost introdus in repriza a doua. Stramaccioni i-a oferit si banderola de capitan. Este traditia celor de la Sparta de a da banderola noilor veniti in primul meci. Acesta a fost "tratamentul" si pentru Vatajelu


Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh, a fost lasat pe banca la prima sa partida de la venirea la Sparta. Cel mai probabil, decizia antrenorului Spartei a fost luata ca urmare a faptului ca Stanciu a ajuns de curand la echipa si abia ieri a efectuat un antrenament complet alaturi de colegii sai.

Trebuie precizat insa ca la primul sau meci la Sparta, Bogdan Vatajelu nu doar ca a fost titularizat, dar a primit si banderola de capitan. Vatajelu se afla printre titulari si la acest meci amical.

Modifică setările cookies