Stanciu a debutat pentru Sparta Praga! A intrat in repriza a doua, a primit banderola de capitan si a dat doua pase de GOL

Sparta Praga va juca al treilea meci amical al iernii, in compania celor de la Loko Vltavín, meci programat la ora 15:00.

UPDATE 16.45 Nicolae Stanciu a avut un impact in finalul partidei - a pasat in minutele 89 si 90 la reusite lui Ben Haim.
 

 

 

 

UPDATE 16.00. Stanciu a fost introdus in repriza a doua. Stramaccioni i-a oferit si banderola de capitan. Este traditia celor de la Sparta de a da banderola noilor veniti in primul meci. Acesta a fost "tratamentul" si pentru Vatajelu


Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh, a fost lasat pe banca la prima sa partida de la venirea la Sparta. Cel mai probabil, decizia antrenorului Spartei a fost luata ca urmare a faptului ca Stanciu a ajuns de curand la echipa si abia ieri a efectuat un antrenament complet alaturi de colegii sai.

Trebuie precizat insa ca la primul sau meci la Sparta, Bogdan Vatajelu nu doar ca a fost titularizat, dar a primit si banderola de capitan. Vatajelu se afla printre titulari si la acest meci amical.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Șase români de pe „Diamond Princess”, aduși în țară. Primele imagini din avion
BRAT