Stranieri

Stanciu: "Am avut o oferta de doua ori mai mare ca salariu, dar imi dadusem acordul pentru Anderlecht!" Ce vrea sa faca in Belgia

Nicusor Stanciu crede ca Anderlecht e echipa ideala pentru el in acest moment. Fostul stelist isi propune sa nu ramana insa prea mult in campionatul belgian.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016, 13:14
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2016, 13:18

Stanciu spune ca nu simte nicio presiune dupa ce Anderlecht a platit o suma-record pentru el si anunta ca isi doreste sa ajunga la un club de top din Europa in cel ami scurt timp.

"E suma pe care Anderlecht a decis sa o plateasca. Daca atat au crezut ei ca valorez, inseamna ca e suma corecta. Nu stiu daca sunt cel mai scump transfer, dar ma simt bine, inseamna ca munca mea a fost apreciata atat la Steaua, cat si la Vaslui. Mi-am propus sa fiu unul dintre cei mai buni de la Steaua, iata ca am reusit si munca mea a fost incununata cu un transfer.

Au fost discutii cu o echipa din Turcia chiar dupa ce ajunsesem in Belgia sa semnez cu Anderlecht. Salariul era dublu fata de cel pe care mi-l oferea Anderlecht. Le-am spus tuturor ca ma voi duce la Anderlecht, daca si cluburile se inteleg. Stiam ca oamenii de acolo ma vor si intreaba de mine. Cand am auzit de oferta lor, m-am gandit ca cel mai bun lucru e sa ajung acolo, sa joc constant un an, doi, apoi dupa sa reusesc sa merg la o echipa de top.

Pentru noi e greu sa ne transferam la o echipa de top si sa jucam direct. E clubul potrivit pentru mine in acest moment. Vreau sa joc, sa cresc, apoi sa plec la un club mult mai mare", a spus Stanciu.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies